Αναπαραγωγή, αποδράσεις, αξιοθέατα, εκδρομές, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με βάση δημοσιεύσεις από τα μ.μ.ε.

Φαληρικός όρμος

Φαληρικός όρμος...

Εμβληματικό έργο υποδομής είναι η εν εξελίξει ανάπλαση του φαληρικού όρμου, προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για ένα έργο υποδομής, υπερτοπικής σημασίας, που σκοπό έχει να αλλάξει την όψη του παράκτιου φαληρικού μετώπου, αίροντας τον αποκλεισμό της πρόσβασης των πολιτών στην παραλία, συνδέοντας την περιοχή με τη θάλασσα. Επίσης, θα παρέχεται αντιπλημμυρική θωράκιση στην ευρύτερη περιοχή Μοσχάτου - Ταύρου και Καλλιθέας, απαλλάσσοντας 160.000 πολίτες από την ανασφάλεια και τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων.
.......
Η Περιφέρεια Αττικής έχει συστήσει συνεργατικό σχήμα προκειμένου να καταστεί η Αττική πόλος έλξης τουρισμού και πολιτισμού.

https://notia.gr/2017/03/alimos-kallithea-ke-paleo-faliro-se-kino-metopo/
Η ψήφιση συστατικής πράξης για την ίδρυση συνδέσμου Δήμων Νότιας Αθήνας, θα είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τo Δημοτικό Συμβούλιο Aλίμου, που θα γίνει τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, στις 20:00.

Οι δήμοι Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας, θα είναι οι πρώτοι δήμοι που θα συμμετάσχουν στο σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αθήνας. Βασικός στόχος, είναι η εξασφάλιση κονδυλίων από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, για την τουριστική ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου και τη σύνδεση του με τις πόλεις, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου